Zwijnaardsesteenweg 69000 Gent – T 09 222 91 67 – F 09 221 03 56 – boekhandel@walry.be

nieuw(s)

handboeken

het Europees Referentiekader (ER)

extra studiemateriaal


Zoek in de boekenlijst

¡novedad!

Nuevo español en marcha

Curso de español como lengua extranjera

SGEL

Nuevo español en marcha is de nieuwe, geactualiseerde versie van Español en marcha. De methodologie van Español en marcha blijft behouden in deze nieuwe versie:

- een gecontroleerde communicatieve focus
- korte didactische sequenties (telkens dubbele pagina’s) die het leerproces vlotter maken
- aanpassing van de inhoudelijke progressie aan het niveau van de leerlingen
- grammaticale, lexicale en functionele inhouden in kadertjes geplaatst om de leerlingen te helpen bij het uitvoeren van de activiteiten
- een evenwichtige ontplooiing van linguïstische en communicatieve vaardigheden
- een duidelijke en voor elk type leerling toegankelijke presentatie van de leerinhouden.

De inhouden van Español en marcha werden voor deze nieuwe editie grondig geactualiseerd. Er zijn tevens meer oefeningen en een nieuw sociocultureel onderdeeltje “Comunicación y cultura”, dat de socioculturele component van het leerproces ondersteunt met activiteiten waarbij diverse vaardigheden aan bod komen. Elk hoofdstuk begint met een introductiepagina die de leerinhouden kort opsomt, gevolgd door de secties A, B, C en D die telkens uit een dubbele pagina bestaan en de leerinhouden uitwerken aan de hand van divers tekstmateriaal en activiteiten. Achteraan, na de hoofdstukken van het boek, is er een bijlage “Gramática y vocabulario”, die per hoofdstuk nog eens de theorie in een overzicht plaatst én extra oefeningen bevat.
Andere bijlagen zijn een aantal pagina’s “Actividades en parejas”, een overzicht van de werkwoordsvervoegingen en de uitgeschreven luisterteksten.
Het audiomateriaal werd ook vernieuwd, met een grotere aanwezigheid van Latijns-Amerikaanse sprekers.

Vernieuwend zijn de videofragmenten met voorbeelden van dagdagelijks taalgebruik die bij elk hoofdstuk werden gemaakt en terug te vinden zijn op het youtube-kanaal van SGEL.

De methode bestaat afgezien van het handboek ook uit een oefeningenboek en een handleiding. Het oefeningenboek bevat diverse activiteiten, onder andere ook luisteropdrachten, inclusief alle oplossingen en uitgeschreven luisterteksten.
De leerkrachtenhandleiding biedt extra activiteiten en uitgewerkte taken voor de leerkracht, alle oplossingen van de activiteiten uit het handboek, spelletjes, fotocopieerbare examens en didactische suggesties voor het gebruik van het videomateriaal in de klas.

Via deze link kan u de structuur van het boek en een proefhoofdstuk bekijken.
Op de productpagina zelf staat een voorbeeld van een videofragment.

Naast 4 aparte handboeken voor de niveaus A1, A2, B1 en B2 bestaat er ook een Nuevo español en marcha – nivel básico dat niveaus A1 en A2 verenigt.Gerelateerde publicaties


Boekhandel Walry - Agencia ELE

Agencia ELE

Boekhandel Walry - Nuevo Avance

Nuevo Avance

Boekhandel Walry - Nuevo español sin fronteras

Nuevo español sin fronteras« terug naar de vorige pagina.