Zwijnaardsesteenweg 69000 Gent – T 09 222 91 67 – F 09 221 03 56 – boekhandel@walry.be

nieuw(s)

handboeken

het Europees Referentiekader (ER)

extra studiemateriaal


Zoek in de boekenlijst

¡novedad!

Nuevo Avance

Curso de español para los niveles A1-B2 - 6 manuales con cuadernos de ejercicios

SGEL

De vernieuwde lesmethode Nuevo Avance is gestructureerd in 6 niveaus (gaande van A1 tot en met B2.2), aangepast aan het leerplan van het Instituto Cervantes. Het geactualiseerde handboek beschikt over een groter formaat, meer illustraties en meer luisterfragmenten. Nuevo Avance gaat er prat op het positieve van verschillende methodologische invalshoeken te combineren en gebruikt veel authentiek materiaal.

Uitgeverij SGEL is technologisch in elk geval zeer vooruitstrevend, en heeft bij de eerste 4 delen reeds een “pizarra digital” uitgewerkt.
De methode Nuevo Avance bestaat in totaal uit 6 handboeken, respectievelijk corresponderend met de niveaus A1, A2, B1.1, B1.2, B2.1 en B2.2, wat mooi overeenkomt met de voorgeschreven niveaus voor de eerste 6 jaar Spaans in het Vlaamse volwassenenonderwijs.
De boeken Nuevo Avance 1 en Nuevo Avance 2 bevatten elk 9 hoofdstukken en 3 herhalingshoofdstukken, een extra lectuurappendix, modelexamens en de uitgeschreven luisterteksten.
Vanaf Nuevo Avance 3 bestaan de boeken uit 6 hoofdstukken en 2 herhalingshoofdstukken.
In de rubriek "De todo un poco" wordt bijzondere aandacht besteed aan de ontwikkeling van vaardigheden. Achterin de boeken zit ook nog een kleine “Apéndice gramatical”.

Naast de 6 handboeken Nuevo Avance 1-6 bestaan inmiddels ook de synthetische handboeken Nuevo Avance Básico (niveaus A1-A2) en Nuevo Avance Intermedio (B1).

Boekhandel Walry - Nuevo Avance Boekhandel Walry - Nuevo Avance

Nuevo Avance (6 niveaus)

  • libro del alumno Nuevo Avance 1-3 met audio-cd
  • cuaderno de ejercicios
  • pizarra digital (reeds uitgewerkt voor de eerste 4 niveaus)
  • gownloadbare guía didáctica


Gerelateerde publicaties
« terug naar de vorige pagina.