Zwijnaardsesteenweg 69000 Gent – T 09 222 91 67 – F 09 221 03 56 – boekhandel@walry.be

nieuw(s)

handboeken

het Europees Referentiekader (ER)

extra studiemateriaal


Zoek in de boekenlijst

Spaans


Logo Walry SpaansSpaans is een van de specialisaties, een van de hoekstenen van Boekhandel Walry. De uitgebreide voorraad Spaanse lesboeken, grammatica’s, werkwoordenboekjes, eenvoudige leesboekjes en romans is daarvan een overduidelijk bewijs. Nauwgezet volgen wij wat er verschijnt bij de diverse Spaanse uitgeverijen. In Walry kunt u steeds terecht voor informatie over zowel de laatste ELE-publicaties (Español como Lengua extranjera) als de nieuwste romans uit Spanje of Latijns-Amerika. Een overzicht van de belangrijkste taaluitgaven en lesmethoden vindt u op onze (vernieuwde) website. Inderdaad, na elf (papieren) edities van Selección hebben wij de inhoud ervan grondig herwerkt en opgefrist, alle informatie werd geactualiseerd en gepubliceerd op de site. Lijstjes of titels “doorsturen” of “uitprinten” is dus doodeenvoudig geworden. Klik op de verschillende rubrieken, laat u informeren en inspireren.

De rubriek Nieuw(s) is een amalgaam van korte berichten, opgemerkt nieuws uit de Spaanstalige boekenwereld. Dat kan gaan over nieuwe romans, bekroningen, bijzondere vertalingen, wetenswaardigheden over taal en cultuur of interessante taalboeken. De vermelde prijzen zijn steeds onder voorbehoud. Voor groepsbestellingen maken wij graag een bijzondere prijs.

Walry verstuurt geregeld een digitale nieuwsbrief. Af en toe willen wij belangstellenden informeren over bijzondere uitgaven en aantrekkelijke aanbiedingen. Via dezelfde digitale weg verzenden wij ook uitnodigingen voor boekpresentaties, lezingen en signeersessies. Mogen wij u al dat fraais mailen? Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze Spaanse mailinglist: