Zwijnaardsesteenweg 69000 Gent – T 09 222 91 67 – F 09 221 03 56 – boekhandel@walry.be

BESTE KLANTEN,

Dat boekhandels tijdens deze donkere coronadagen mogen open blijven, daar zijn we bij Walry zeer blij mee. De komende weken bieden we u heel graag de nodige portie verwondering, verbeelding, inspiratie, troost en plezier. Voor jong en oud maken we lijstjes met tips en suggesties en hopen we u veel verstrooiing te verschaffen. En ook voor de aankomende eindejaarsperiode helpen we u graag verder met boekengeschenken.

2020 3

COMFORTABEL EN VEILIG WINKELEN BIJ WALRY

In de winkel

De winkel blijft open en we hanteren alle geldende coronamaatregelen: mondmaskers, handgel, afstand bewaren en in één richting langs ons boekenaanbod snuisteren. Geef gerust uw bestelling op voorhand door, dan zetten we die klaar voor afhaling en verloopt uw bezoek aan de winkel extra veilig.

Thuislevering

Voor wie zich niet comfortabel genoeg voelt om naar de winkel te komen, is thuislevering mogelijk. We maken graag met u een afspraak en springen weer op onze fiets. Voor bestellingen vanaf € 30 is de levering in Gent en de nabije omgeving gratis.

Online bestellen

We werken hard aan een pop-up webshop en hopen die tegen het einde van de week online te kunnen zetten. Via onze facebookpagina, Instagram en website houden wij u daarvan op de hoogte.

Inspiratie vanuit uw zetel

  • Wij voorzien leestips via Facebook, Instagram en onze nieuwsbrieven
  • Hou de lijstjes op onze website in het oog
  • Bezoek onze pop-up webshop, online tegen het einde van deze week
  • De Boekenbeurs is van start gegaan, zonder publiek. Interviews kunt u bekijken via vrt.be/vrtnu/a-z/boekenmarathon/
  • En als u daar geen keuze uit kunt maken, helpen we u graag verder via mail

Contacteer ons

Voor een thuislevering, een bestelling klaar te zetten in de winkel of boekentips blijven we altijd bereikbaar:

2020 2

CONFITUURBOEKENZAK

Speciaal voor u lieten we (samen met de Confituur boekhandels) een mooie, duurzame tas maken die u bij aankoop vanaf € 50 cadeau krijgt! (Zo lang de voorraad strekt). Tom Schoonooghe zorgde voor de mooie, frivole illustratie! Los is de tas te koop voor € 5.

2020 1

Wandelen is een gezonde activiteit die nog steeds is toegestaan. Wandel daarom zeker eens langs onze etalage. Kristof Devos maakte voor ons een mooie raamtekening van ‘De wind en wij’.

De wind en wij
Illustraties: Kristof Devos
Tekst: Claudia Jong
Uitgeverij De Eenhoorn
€ 17,50

Al onze collega’s die hun zaak gesloten moeten houden, wensen wij bijzonder veel sterkte in deze moeilijke tijden. Alle medewerkers in de zorgsector wensen wij heel veel goede moed voor de komende weken en maanden. Laten we allemaal ons steentje bijdragen om dit virus zo snel mogelijk klein te krijgen.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar!
Uw Walry-equipe

terug naar boven ^

VZW VRIENDEN VAN VILLA VOORTMAN • ZIGZAG ART • BOEKHANDEL WALRY

Villa Voortman is een huis in de stad waar het begrip ‘ontmoeting’ centraal staat. Het richt zich tot mensen met ‘dubbeldiagnose’: een gecombineerde problematiek van middelenmisbruik en psychische moeilijkheden. Deze mensen missen aansluiting bij de hulpverlening. Villa Voortman is een warme plek die een voedingsbodem creëert voor de meest diverse vormen van creativiteit.

Na de succesvolle theatervoorstellingen Utopia en Avanti! komt Villa Voortman nu met een opvallende bundel gedichten:

WANNEER IK SCHRIJF NAAR EEN ANDER SCHRIJF IK NAAR MIJZELF

Boek Cover Voortman

In deze uitgave laten tien dichtende mensen, tien Villa Voortmanners, op een unieke wijze van zich horen. Uit een overvloed aan poëtische schriftjes, blaadjes, papiertjes, krabbeltjes, curieuze zinnetjes of gedichten tout court, koos een extern team van auteurs, dramaturgen en andere specialisten de uiteindelijke selectie. De ontmoeting tussen de tien dichters en tien van onze beste fotografen, leverde magnifieke portretten op.

Wanneer ik schrijf naar een ander schrijf ik naar mijzelf is een overdonderende verzameling woorden over het denken en over gedachten, over even stilstaan bij waar men staat en wie men is, over het verwoorden van wat binnenin bezig is, over de balans tussen weemoed en humor, over het verwoorden wat soms moeilijk zegbaar is.

Reserveer nu uw exemplaar door een mail te sturen naar boekhandel@walry.be, telefonisch via 09 / 222 91 67 of bestel het boek via deze link https://bit.ly/3cAAFaW

terug naar boven ^