Zwijnaardsesteenweg 69000 Gent – T 09 222 91 67 – F 09 221 03 56 – boekhandel@walry.be

EEN MOOI SLOT

Een ‘fin de saison’ met verfrissende kortingen, cocktails en pizza’s.

Sinds jaar en dag sluit Boekhandel Walry in de zomer drie weken haar deuren. Ook dit jaar is dat zo. We zijn gesloten van 16 juli tot en met 6 augustus 2017. Maar zover is het nog niet. Nog elke dag komen er nieuwe titels binnen en valt er wat te beleven in onze boekhandel. Een paar voorbeelden van recente uitgaven: de nieuwe Dazieri, Dood de Engel, is eindelijk verschenen. Van deze Italiaanse auteur verscheen eerder Dood de Vader, een bloedstollend verhaal dat overal met vijf sterren werd bekroond. Vorige week verscheen ook de vertaling van een uitdagend en hoogst vermakelijk boek van Jennifer Ackerman; De genialiteit van vogels. Een kijkje in het uitzonderlijke vogelbrein. Op 28 juni stelde Walry in Campo de gebundelde schrijfsels voor van Dirk Pauwels; Er zit een haai in de boter. Het is een prachtig kleinood: speels, scherp, slim, poëtisch. Deze maand is er ook een geweldige aanbieding van een schitterend dagboek in de onovertroffen reeks Privé-domein. Boek der rusteloosheid van Fernando Pessoa is in juli te koop voor slechts € 17,50 i.p.v. € 25,00.

Final2017

ZOMERTIJD, LEESTIJD

Bij al dat goede nieuws willen we u ook nog herinneren aan onze eerder gestarte promotieactie. Boekhandel Walry koos uit het overstelpende boekenaanbod 10 exquise zomerboeken, 10 leestips voor een onbekommerde leesvakantie, 10 titels die we u graag aanbieden met 20% korting. Deze zomeractie loopt nog tot en met 15 juli. U vindt alle titels van deze actie op onze website www.walry.be.

SLOTDAG & GROTE SCHOONMAAK

Op zaterdag 15 juli zetten we er echt een punt achter, dan is het (boeken)seizoen afgelopen. Samen met VOS (restaurant & koffiehuis) proberen we van die slotdag iets moois te maken. VOS biedt voor de gelegenheid heerlijke cocktails aan én Louis bakt pizza’s. Hij doet dat zoals het hoort, met goede, verse ingrediënten. Nergens vind je betere pizza’s. Op 15/07 rijdt hij zijn mobiele oven tot in de tuin van VOS en Walry en bakt daar pizza’s van 12u tot 14u en van 17u tot 20u.

Final2017 2

Voor we de deur van de boekhandel dichttrekken en met vakantie gaan, willen we nog een keer grondig opruimen. Oude boeken, licht beschadigde boeken, boeken die we wat te enthousiast hebben ingekocht… worden uit de rekken gehaald en u op deze slotdag aangeboden met kortingen van 50% tot 80%. Profiteer ervan. Let wel, u hebt slechts 1 dag de tijd om uw slag te slaan. Als het weer een beetje meezit, stallen we onze koopjes uit in de aantrekkelijke binnentuin van VOS en Walry. De boekhandel blijft zaterdag open tot 20u.

NAJAAR

Fris en monter zullen we op 7 augustus aan het nieuwe seizoen beginnen. Het blijft onze ambitie een verrassende en inspirerende boekhandel te zijn, elk seizoen opnieuw. We blijven nieuwe boeken presenteren en schrijvers uitnodigen. Noteer alvast enkele grote gasten en presentaties: Petra De Sutter, De maakbare baby (12 september), Camilla Läckberg, Heks (21 september), Griet Op de Beeck, Het beste wat we hebben (28 september), Gita Deneckere, Uit de ivoren toren, 200 jaar universiteit (8 oktober), Uitgelezen Vooruit (17 oktober), Ignaas Devisch, Het empatisch teveel (26 oktober).

Het zou ons bijzonder veel plezier doen om samen met u het seizoen af te sluiten. Kom neuzen in onze koopjes, vind het geschikte vakantieboek, proef Louis’ pizza’s, drink een heerlijke koffie of een verfrissend drankje van VOS.

Tot binnenkort en een hartelijke groet van Paul Luyten, Griet Vanbergen, Aline de Boeck, Brenda Vanhoutte

PS. VOS (Het restaurant en koffiehuis) blijft heel de zomer open. Tijdens de Gentse feesten zelfs 7 op 7. Alle info op www.vos.gent

terug naar boven ^

Boekhandel Walry • De Krook Bibliotheek • Harper Collins Uitgeverij

Slaughter
foto© Alison Rosa

De Amerikaanse schrijfster Karin Slaughter (1971) geldt als een van de invloedrijkste en populairste auteurs in het misdaadgenre. Haar indringende thrillers halen bij verschijnen steeds opnieuw de bestsellerlijsten. Geweld tegen vrouwen speelt vaak een belangrijke rol in haar werk. Dat is ook zo in haar nieuwste boek dat zij hoogstpersoonlijk in Gent komt voorstellen.

KARIN SLAUGHTER

GOEDE DOCHTER

Slaughter Dochter

Achtentwintig jaar nadat haar moeder bij een gruwelijke aanslag om het leven kwam, is Charlotte nogmaals getuige van een aanslag. De details van het misdrijf halen de herinneringen naar boven die ze zo lang heeft geprobeerd te onderdrukken. Andermaal een ijzingwekkende thriller.

Philip Heymans VRT journalist. Hij interviewt Karin Slaughter over haar nieuwe boek en over de waargebeurde misdaden die de inspiratiebron voor haar verhalen vormen.

Het gesprek gebeurt in het Engels. Na afloop is er ruimte voor vragen van het publiek, gevolgd door een signeersessie. De boeken van Karin Slaughter worden ter plaatse door Boekhandel Walry te koop aangeboden.

We hopen u te mogen verwelkomen
op woensdag 21 juni 2017om 20u in
DE KROOK BIBLIOTHEEK
Zaal De Blauwe Vogel
(verdieping -1, via Platteberg)
Miriam Makebaplein 1
9000 Gent

Toegangsprijs: €5 / €1 (Uitpas/kansentarief)

Reserveren kan via de website van Vormingplus of telefonisch 09 224 22 65

terug naar boven ^

Boekhandel Walry • Campo • Villa Voortman

nodigen u uit (en dit met groot genoegen) op een feestvol moment gevuld met woorden en muziek van schoon en onverwacht volk. Met andere woorden, wij hopen dat u erbij kunt zijn, op de boekpresentatie van

ER ZIT EEN HAAI IN DE BOTER

DIRK PAUWELS

Pauwels Haai

gebundelde schrijfsels van Dirk Pauwels welbekend als voormalig artistiek leider van CAMPO en curator Theater aan Zee (TAZ) editie 2017.

Tom Balthazar leidt in.

Op woensdag 28 juni 2017 om 20u30 in
CAMPO NIEUWPOORT
Nieuwpoort 31 – 35 in Gent

De toegang is gratis, reserveren noodzakelijk.

Bel of mail, vóór 23 juni, naar Boekhandel Walry T 09 222 91 67 - E paul.luyten@walry.be

De opbrengst van de nieuwe uitgave zal met veel sympathie en liefde worden overgeschreven op de rekening van Villa Voortman.

terug naar boven ^