Zwijnaardsesteenweg 69000 Gent – T 09 222 91 67 – F 09 221 03 56 – boekhandel@walry.be

nieuw(s)

handboeken

het Europees Referentiekader (ER)

extra studiemateriaal


Zoek in de boekenlijst

¡novedad!

Uso interactivo del vocabulario

más de 3000 palabras, con comprensión oral y prácticas de conversación

Edelsa

Deze nieuwe, volledig geactualiseerde editie bestaat uit 2 niveaus: een boekje voor de niveaus A tot B1 en een tweede voor de niveaus B2 tot C2.

Het eerste boekje bestaat uit 22  thematische hoofdstukken, met de klassieke woordenschatthema’s (los alimentos, el cuerpo humano, la familia, …). Twee nieuw toegevoegde thema’s zijn “Tecnología de la información y comunicación” (ICT) en “Medio ambiente”. In totaal komen er meer dan 3000 woorden aan bod. Naast de woordenlijstjes, waar telkens een kolom is vrijgelaten om de vertaling van het woord te noteren, bestaan de hoofdstukken ook uit diverse activiteiten, zoals invuloefeningen, een spreekoefening en een luisteroefening.

Het boekje voor de niveaus B2-C2  behandelt specifiekere, meer gespecialiseerde  thema’s als “Relaciones interpersonales”, “Medios y tecnología de la información”, “Economía y comercio”, “Investigación científica”, “Ley y justicia”, ... Naast de woordenlijsten en traditionele oefeningen (classificeren, antoniemen of synoniemen zoeken, de vreemde eend in de bijt opsporen, …) bevat dit boekje in elk hoofdstuk ook een aantal pagina’s oefeningen gewijd aan “las colocaciones léxicas”, met interessante en frequent gebruikte woordverbindingen. De ondertitel van deze rubriek luidt dan ook veelbetekenend: “para hablar como un nativo”.

Boekhandel Walry - Uso interactivo del vocabulario Boekhandel Walry - Uso interactivo del vocabulario
« terug naar de vorige pagina.