Zwijnaardsesteenweg 69000 Gent – T 09 222 91 67 – F 09 221 03 56 – boekhandel@walry.be

nieuw(s)

handboeken

het Europees Referentiekader (ER)

extra studiemateriaal


Zoek in de boekenlijst

¡novedad!

Nuevo Prisma

Curso de español para extranjeros

Edinumen

Nuevo Prisma is, zoals de titel aangeeft, een herwerkte versie van de uitgebreide methode Prisma (beschikbaar tot en met niveau C1).
In deze geupdate versie zijn er nieuwe activiteiten, teksten en thema’s, alsook een opgefriste layout die zo aantrekkelijk mogelijk is gemaakt voor de student. Bovendien beschikt de Nuevo Prisma  over interactieve  tools en multimedia die het onderwijs- en leerproces optimaliseren. Nuevo Prisma is trouwens een van de weinige methodes die helemaal vanaf niveau A1 tot en met niveau C2 wordt uitgewerkt in een handboek en oefeningenboek voor elk niveau.
De grammatica komt in Nuevo Prisma op heldere en toegankelijke wijze  aan bod, onder meer met activiteiten die inspelen op de persoonlijke beleving van de student, wat een positieve invloed heeft op de motivatie bij het leerproces.
Daarnaast zit er in Nuevo Prisma ook een aanzet tot interculturele  reflectie en een mooie introductie tot de culturele diversiteit van de Spaanstalige wereld.

Waar de vorige editie Prisma Comienza A1 uit 12 hoofdstukken bestond (met daartussen nog eens 2 herhalingshoofdstukken), is het aantal hoofdstukken in Nuevo Prisma teruggebracht tot 10. De focus ligt nog steeds sterk op communicatie en interactie. Opvallend is dat, naast de obligate grammaticale items voor het niveau A1, in Nuevo Prisma A1 in het voorlaatste hoofdstuk de pretérito indefinido aan bod komt als eerste verleden tijd, gezien deze in de communicatie het meest wordt gebruikt. De pretérito perfecto volgt in Nuevo Prisma A2.

Bij Nuevo Prisma werd heel wat aanvullend digitaal werkmateriaal uitgewerkt, downloadbaar door de leerkracht via de website van Edinumen.

Momenteel zijn van de nieuwe editie reeds niveaus A1, C1 en C2 beschikbaar. A2 zal verschijnen eind 2013.

Boekhandel Walry - Nuevo Prisma
« terug naar de vorige pagina.