Zwijnaardsesteenweg 69000 Gent – T 09 222 91 67 – F 09 221 03 56 – boekhandel@walry.be

nieuw(s)

handboeken

het Europees Referentiekader (ER)

extra studiemateriaal


Zoek in de boekenlijst

Gramática básica del estudiante de español - Edición revisada y ampliada

Difusión/Intertaal

Basisgrammatica die een duidelijk en praktisch overzicht geeft van de belangrijkste grammaticale onderwerpen van het Spaans. Door de heldere uitleg en de gevarieerde oefeningen zijn de behandelde grammaticale structuren direct toepasbaar. Deze grammatica is bedoeld voor beginners en halfgevorderden (niveaus A1-A2-B1) en kan gebruikt worden voor zelfstudie of als aanvulling op de gebruikte leergang.

Herziene editie van de "Gramática básica del español" met bij elke oefening een symbool dat het niveau van het Europees referentiekader aanduidt.
De inhoud werd herzien volgens de "Nueva gramática de la lengua española" van de Real Academia Española.
Deze basisgrammatica, met in full colour uitgevoerde, aantrekkelijke layout, biedt een duidelijk en praktisch overzicht van de belangrijkste grammaticale onderwerpen van het Spaans. Na de heldere uitleg volgen gevarieerde oefeningen om de behandelde grammaticale structuren direct toe te passen.
Deze grammatica is bedoeld voor beginners en halfgevorderden (niveaus A1-A2-B1) en kan gebruikt worden voor zelfstudie of als aanvulling op de gebruikte leergang.Gerelateerde publicaties


Gramática de uso del español para extranjeros

En gramática

Cuadernos de gramática española

Boekhandel Walry - Competencia gramatical en USO

Competencia gramatical en USO

Uso de la gramática española« terug naar de vorige pagina.