Zwijnaardsesteenweg 69000 Gent – T 09 222 91 67 – F 09 221 03 56 – boekhandel@walry.be

nieuw(s)

handboeken

het Europees Referentiekader (ER)

extra studiemateriaal


Zoek in de boekenlijst

Etapas

Edinumen

Communicatieve methode gericht op de actie van de student met als vernieuwende aspect het modulaire en flexibele gebruik van verschillende trajecten.

In totaal bestaat de methode voor A1-B2 uit 14 beknopte basismodules (Etapas) van 30 lesuren aangepast aan het Europees Referentiekader en aan het nieuwe Plan Curricular del Instituto Cervantes. Etapas 1 en 2 zijn bestemd voor niveau A1, Etapas 3-5 voor niveau A2, Etapas 6-9 voor B1 en Etapas 10-14 voor B2.

Naast het uitgebreide standaardtraject van 14 kleinere Etapas kan desgewenst ook gebruik gemaakt worden van het meer compacte traject Etapas Plus, waarbij het materiaal gebundeld is in 2 boeken per niveau (van A1-B2), met in totaal dus 8 etappes in plaats van 14. Het niveau A1 is daarnaast ook nog beschikbaar in 1 volume: Etapas Plus Acceso. Tussen de niveaus door kan er probleemloos worden overgeschakeld tussen de programma's Etapas en Etapas Plus. Per etappe kan men dus volgens de noden van de student meer stapsgewijs (Etapas) of meer gebundeld (Etapas Plus) werken. 

Elke etappe bestaat uit een hand- en werkboek in 1 + cd. Binnen de etappes draait elk hoofdstuk rond een centraal thema. De lerarenhandleiding biedt naast de oplossingen ook extra materiaal en een "extensión digital".

 

Boekhandel Walry - Etapas

Etapas / Etapas Plus (A1-B2)

  • Etapa libro del alumno
  • Etapa libro del professor
  • Etapa plus (A1-B2)1 libro del alumno
  • Etapa plus (A1-B2)1 libro del professor
  • Etapa plus (A1-B2)2 libro del alumno
  • Etapa plus (A1-B2)2 libro del profesor
« terug naar de vorige pagina.