Zwijnaardsesteenweg 69000 Gent – T 09 222 91 67 – F 09 221 03 56 – boekhandel@walry.be

nieuw(s)

handboeken

het Europees Referentiekader (ER)

extra studiemateriaal


Zoek in de boekenlijst

¡novedad!

Bitácora

Difusión

Een gloednieuwe methode Spaans van Difusión. Momenteel zijn de niveaus A1, A2 en sedert kort ook B1 beschikbaar. De hoofdstukken van Bitácora vertrekken telkens vanuit zorgvuldig geselecteerd tekstmateriaal dat de behandeling van vele thema’s mogelijk maakt en makkelijk een conversatie tot stand brengt. De teksten werden steeds gekozen omwille van hun bijzondere culturele en thematische waarde. Woordenschatverwerving en interculturele vaardigheden hebben een zeer sterk aandeel in deze methode en staan in vele opdrachten centraal. De opdrachtjes draaien vaak rond samenwerking en zijn erop gericht van de cursist een actieve taalgebruiker te maken. Zo worden in het hoofdstuk gewijd aan “trabajar, comer y dormir” allerlei communicatieve activiteiten opgebouwd voortvloeiend uit teksten rond de Spaanse siesta en specifieke uurregelingen.

Elk hoofdstuk begint met een video (te vinden op de llave USB, verkrijgbaar bij de methode, en op de website van Bitácora) waarin de thema's en leerdoelen van de unidad op een speelse manier geïntroduceerd worden. Elke unidad bestaat vervolgens uit 2 korte thematische delen, elk deel begint met met een tekst ondersteund door gevarieerde illustraties over een actueel onderwerp uit de Spaanstalige wereld, zoals uitgaan in Madrid of een reisverslag uit Costa Rica, ...De aansluitende oefeningen gaan telkens uit van de tekst. De frisse lay-out is opgevat als die van een magazine. Aan het einde van elke unidad zit nog een "Agenda de aprendizaje", waarin de cursist wordt uitgenodigd om zelf vast te stellen wat hij al geleerd heeft aan de hand van een aan te vullen grammaticaoverzicht en gevarieerde oefeningen.

Het aparte "cuaderno de ejercicios" bevat bijpassende grammatica-oefeningen, luisteroefeningen, individuele en gezamenlijke schrijfoefeningen en uitspraakoefeningen.

  • libro del alumno + audio-cd
  • cuaderno de ejercicios + audio-cd
  • llave USB
  • libro del profesor
« terug naar de vorige pagina.