Zwijnaardsesteenweg 69000 Gent – T 09 222 91 67 – F 09 221 03 56 – boekhandel@walry.be

nieuw(s)

handboeken

het Europees Referentiekader (ER)

extra studiemateriaal


Zoek in de boekenlijst

¡novedad!

Aula internacional - nueva edición

Difusión-Intertaal

De curso de español Aula internacional 1 - Nueva Edición bestaat uit tien unidades van elk een aantal onderdelen. Per hoofdstuk bevat deze editie vier pagina's meer dan de vorige.

  • Het eerste blok, "Empezar", bestaat uit een dubbele pagina met oefeningen en laat de cursist kennismaken met de leerdoelen van en de nieuwe woorden in de unidad.
  • Het blok "Explorar y reflexionar" bestaat uit vier pagina's (twee meer dan de vorige editie) met oefeningen waarbij de cursisten met behulp van de docent inzicht krijgen in de taalhandelingen en grammaticale structuren. Ook bevat dit onderdeel een grammaticaoverzicht. Door de twee extra pagina's zal de leerstof beter beklijven.
  • In "Practicar y comunicar" staan activiteiten die de cursisten in staat stellen de taal in een betekenisvolle context te plaatsen. Een of meerdere eindtaken zetten de cursisten aan tot het oefenen van de mondelinge communicatie in een realistische setting, zoals het samenstellen van een dagmenu of het organiseren van een feest. Alle vaardigheden komen aan bod, mar de nadruk ligt op spreken.
  • In het laatste blok, "Viajar", wordt in twee pagina's de kennis van de de Spaanstalige cultuur uitgebreid aan de hand van interessante teksten, authentiek beeldmateriaal en oefeningen. Dit blok bevat in de nieuwe editie een video-opdracht en een pagina meer dan de vorige editie.

Daarnaast bevat het boek de volgende onderdelen:

  • Más ejercicios: dit onderdeel is te vergelijken met een 'klassiek' werkboek. Het biedt vele oefeningen voor het zelfstandig of klasssikaal oefenen en herhalen van de stof. In de nieuwe editie staan meer oefeningen, meer luistermateriaal en internetoefeningen.
  • Más cultura: een verzameling van verschillende soorten teksten, zoals reportages, interviews, stripverhalen en gedichten.
  • Más gramática: dit is een uitgebreid grammaticaoverzicht waarin de behandelde grammaticale thema's worden herhaald. Dit onderdeel bevat ook een overzicht van werkwoordsvervoegingen.
  • Más información: Het laatste onderdeel bevat landkaarten en nuttige informatie over Spaanstalige landen.
  • Een alfabetische woordenlijst Spaans/Engels/Nederlands.

Aula internacional 2, 3, en 4 zijn volledig Spaanstalig en hebben dezelfde opzet, maar bestaan uit twaalf unidades.

Het "libro del profesor" bevat een uitgebreide uitwerking van de unidades, extra oefeningen, kopieerbladen, oplossingen en de transcripties van de luisterteksten.

De DVD van Aula Internacional A1-B2 bevat korte films, reclamefilmpjes, videoclips, documentaires, reportages en pdf's van transcripties van de teksten met verklarende noten.

"Aula internacional 1 - Nueva Edición" is verschenen in juni 2013. Deel 2 is voorzien voor eind 2013, deel 3 en 4 verschijnen in 2014.

Boekhandel Walry - Aula internacional - nueva edición


Gerelateerde publicaties


Boekhandel Walry - Aula internacional Boekhandel Walry - Aula internacional

Aula internacional« terug naar de vorige pagina.