Zwijnaardsesteenweg 69000 Gent – T 09 222 91 67 – F 09 221 03 56 – boekhandel@walry.be

nieuw(s)

handboeken

het Europees Referentiekader (ER)

extra studiemateriaal


Zoek in de boekenlijst

Genoteerd

Noticias

Nieuwe editie van Actividades para el marco común en ¡Dale al DELE! (enClave)

30/10/2014

Boekhandel Walry - Nieuwe editie van Actividades para el marco común en ¡Dale al DELE! (enClave) Boekhandel Walry - Nieuwe editie van Actividades para el marco común en ¡Dale al DELE! (enClave)

De vernieuwde reeks Actividades para el Marco Común van EnClave bestaat uit 6 boeken (voor de niveaus A1, A2, B1, B2, C1 en C2) met diverse activiteiten om de vier verschillende talige vaardigheden (luisteren, lezen, spreken, schrijven) te oefenen in het Spaans. Elk boek bestaat uit de rubrieken “comprensión auditiva”, “expresión oral”, “interacción oral”, “comprensión de lectura”, “expresión escrita” en “interacción escrita”. Het niveau van de oefeningen is perfect afgestemd op de competenties die vereist worden door de niveaus van het MCER of het Marco Común Europeo de Referencia.

Parallel hiermee werd ook de reeks ¡Dale al dele! vernieuwd. Deze eveneens uit 6 niveaus bestaande reeks bereidt de student Spaans voor op de officiële examens Spaans (Diploma de Español como Lengua Extranjera) aan de hand van talrijke taken en ook een aantal voorbeeldexamens. Deze opdrachten kunnen zowel in de klas als bij zelfstudie gebruikt worden.

Het luistermateriaal bij deze boeken is gratis downloadbaar via de website van EnClave.

Tags: Spaans leren

terug naar boven ^